Retreats

SKAL DU MED PÅ ET RETREAT TIL PANAMA ELLER SRI LANKA?

 

Her kan du læse om de forskellige retreats som jeg tilbyder. Kontakt mig gerne for mere info. På mail: info@elsebethskou.dk eller tlf. (+45) 28 57 47 40 eller facebook:

https://www.facebook.com/elsebethskou/

YOGA, HVALSAFARI OG KATAMARAN RETREAT PÅ LAS PERLAS I PANAMA

9. - 16 SEPTEMBER 2017 / 23. - 30 SEPTEMBER 2017

 

Mød pukkelhvaler, delfiner og boost din energi med en digital detox i stillehavet inden vinteren, med yoga, meditation, sol og afslapning.

 

Deltag i et 8 dages hval og yoga retreat i smukke og naturlige omgivelser på de uopdagede palmeøer på Las Perlas i Panama.

 

Vi skal bo på en katamaran båd (max. 6 personer) med

helpension.. På Las Perlas er der mulighed for at møde pukkelhvaler, delfiner, rokker og meget andet. Lad op til vinteren ved at snorkle, svømme, sole, læse eller bare at tage det smukke landskab og dyreliv ind i dit sind og blive ladet op til resten af året. Der vil være masser af tid til bare at være og tage en pause fra den travle hverdag.

MINDFUL YOGA OG KATAMARAN RETREAT PÅ SAN BLAS I PANAMA

3. - 10 FEBRUAR 2018 / 17. - 24 FEBRUAR 2018

 

Få en digital detox og få fyldt din energi op på en caribisk ferie i februar med yoga, anti stress, sol og afslapning.

 

Deltag i en 8 dages meditation og yoga retreat i smukke og naturlige omgivelser på de uopdagede palmeøer i San Blas Islands i Panama.

 

Vi bor og sejler rundt i en katamaran båd til de forskellige øer og dyrker yoga og meditations på stranden. San Blas har noget af det bedst bevarede koralrev i verden til at snorkle, svømme, sole, læse eller bare at tage det smukke landskab ind i dit sind og blive ladet op til resten af året. Der vil være masser af tid til bare at være, tage en pause fra den travle hverdag, telefon og mails.

 

NYTÅRS MINDFUL YOGA RETREAT PÅ SRI LANKA.

28 DECEMBER 2017 - 6 JANUAR 2018

 

Vi inviterer dig på et skønt nytårs retreat til at få løftet dine energier og givet dig selv en skøn start på det nye år.

 

Vi tilbyder en digital detox og en pause væk fra travlhed og julestress. Giv dig selv og din krop en gave og kom med på denne smukke rejse ind i dit sind og ud i naturen.

 

Vi laver yoga og meditation dagligt i de smukke omgivelser omkring Kandy omringet af bjerge på en naturlig te plantage.

 

Kontakt:

 

info@elsebethskou.dk

 

+ 45 28 57 47 40

Elsebeth Skou

 

Animal & bodysense

 

CVR: 37770868