Om

Elsebeth Skou

 

Mit hjertebarn er dyr og naturen. At opleve de stille stunder i naturen, og mødet med hvilket dyr man nu møder på sin vej. At bevare vores smukke planet jorden, og havene og alt hvad der følger med dette.

 

I samme overenstemmelse tror jeg også på en bevaring af et sundt og åbent sind og krop. Jo kontakt du får med naturen og dyr, jo mere kontakt får du med dig selv, og omvendt.

 

Min egen personlige historie- jeg har siden barn, været interesseret i dyr og natur og at bruge min krop fysisk. Jeg har dog skulle nogle omveje eller tage nogle rejser for at indse mit endelige kald er at kombinere kropsarbejdet, det åndelige arbejde og arbejdet med dyr til en større pakke. Ved at udvikle det kropslige arbejde, connecter vi bedre med vores højre hjernehalvdel- dermed vores intuition. Ved at få bedre intuition skaber vi bedre kontakt til hinanden, dyrene og universet.

Jeg har baggrund i teater og flamenco dans - jeg er uddannet: Personal Trainer, Certificeret Dansk yogalærer - (en 2-årig uddannelse, 800 timers yoga alliance uddannelse), Professionsbachelorgrad i psykomotorik, afspænding og bevægelseslære, Animal Communicator v/ Pea Horsley og Amelia Kinkade, horsemanship - hestens naturlige kropssprog- dyrekinesiolog, dyrehealer og reiki healer.

Jeg optimerer løbende mine evner og personlige udvikling for at kunne yde det bedst mulige for alle.

Kontakt:

 

info@elsebethskou.dk

 

+ 45 28 57 47 40

Elsebeth Skou

 

Animal & bodysense

 

CVR: 37770868